DATAmaskin

Feilsøking

250-750 kr
windows instalasjon

PC'en starter ikke opp

Når du etter feilsøkingen til slutt sitter igjen med en (eller i verste fall flere) deler som ikke virker, har du flere valg. Du kan velge å erstatte eller oppgradere de ødelagte komponentene, eller du gir den bort som dele-PC og i stedet spanderer på deg noe nytt.

Her er det flere faktorer som spiller inn - som hvor gammel og påkostet datamaskinen er, hvilke komponenter som er ødelagte (en RAM-brikke er for eksempel lettere og billigere å erstatte enn å måtte bytte prosessor) og hvor lett det er å få tak i nye deler.

Kommer Blåskjerm / BSOD

En "alvorlig systemfeil" kan komme av veldig mange ting, men som regel snakker vi om et problem med maskinvaren eller drivere. Det som er typisk er å bli plaget av blåskjerm etter å ha installert nye komponenter eller programvare/ oppdateringer, men da vet du i det minste hvor problemet ligger. Skjer det ofte på en ny og jomfruelig PC så blir det straks verre.

Vi kan diagnostisere og bytte

hovedkort
strømforsyning
harddisken/ ssd
prosessor
ram
skjermkort
skjerm
lydkort
tastatur
batteri

RASK FEILSØKING

250 Kr
Passer best for folk som ikke er sikker på om de ønsker å fikse maskinen.

Person blir omtrentlig pris for reparasjon.

FULT FEILSØKING

500-750 Kr
Vi finner problemet.

Vi sier konkret reparasjonskostnad
pcin pc og mobile service
Org. nummer 911 897 849 MVA
Copyright 2024 - pcin.no
Jåttåveien 53 Stavanger
Telefon - 925 18 963

Kjøpsvilkår
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram